Kesä on mennyt nopeasti ohi. Syksy tekee tuloansa ja kauniit värit ovat tulleet puiden lehtiin pikku hiljaa. Aamut alkavat olemaan kylmiä, mutta aurinko pilkistää aina välillä, se on mukavaa.

Nyt ajattelin muistella hiukan kesääni ja siihen liittyviä tapahtumia. Monta tavoitetta saavutin kesällä ja se innostaa minua tavoittelemaan uusia tavoitteitani. Vaikka painon pudotus on ollut hidasta ja tuntuu välillä ettei mitään tapahdu, olen huomannut että kuntoni on noussut ja kivut kropassani ovat vähentyneet. Olen notkeampi ja ehkä jaksan asioita paremmin kuin ennen. Kiinnostus ulkonäkööni ja omaan hyvin vointiini on mielestäni lisääntynyt. Pikku hiljaa siis eteen päin:)

DSC_0176.jpg

Kuva on Legolandiasta Tanskasta. Valitsin kuvan siksi, kun olin tuonne halunnut pitkään takaisin. Olen siis käynyt tuolla ennenkin. Nyt oli mahtavaa kun mahduin laitteisiin ja jaksoin kävellä koko alueen läpi. Poikani oli myös onnessaan päästessään tuonne ja etenkin siitä, että mahduin hänen kanssaan laitteisiin.

DSC_0265.jpg

Kuva on Posiolta. Kesällä on ihanaa rentoutua nuotion ääressä ja tehdä lihaa nuotiolla. Ei tarvitse kuhkia kuumassa keittiössä ja samalla saa vaihtelua omaan ruokavalioon nuotion kautta. Mato-ongella sain ahvenia lammesta ja niitä paistoin sitten nuotiolla. Maistuivat hyviltä.

DSC_0350.jpg

Maisema Riisitunturilta.

DSC_0311.jpg

DSC_0316.jpg

 

Tässä pari kuvaa Riisitunturilla kokemastani fiiliksestä. Olen aina kokenut lapin omaksi paikakseni. Siellä on rauhallista ja hienot maisemat.Hienoa oli kiivetä tunturin päälle. En edes hengästynyt ja enkä puuskuttanut kuin höyryveturi..joskus näinkin on tapahtunut. Jos elämän tilanteeni olisi erilainen, voisin ehkä harkita pohjoisiin muuttoa. Nooh..onneksi lomalla voi aina käydä siellä. En tiedä, olisiko minusta kuitenkaan elämään aina hiljaisessa menossa. Siellä on talvikin pitkä ja pimeä. Mutta elämästä ei koskaan tiedä. Luonto ylipäätään on lähellä sydäntäni ja sieltä saa paljon voimia arkeen ja siellä voi vaan olla, ei tartte miettiä mitään:)

IMG-20160820-WA0018.jpg

Väriestejuoksu 20.8.16 Tampere. Selvisin radan muuten täydellisesti mutta yhteen liukumäkeen en kyennyt kiipeämään. Kahdesta askelmasta jäi kiinni..ehkä ensi vuonna. Mutta juoksin jopa pieniä pätkiä silloin tällöin..ystäväni oli mukana reitillä. jalat olivat kyllä kipeät pari päivää tuon jälkeen, mutta siitäkin kivusta selvisin:D

DSC_0531.jpg

Kesällä on tullut kokeiltua eilaisia reseptejä ja ruokia. Nämät ovat olleet mielestäni yksi parhaimmista kokeiluista. Elikäs pohjalla vadelmaa ja päällä banaania ja kananmunaa. Sitten niitä on käytetty uunissa. Paremman näköiset muffinsit tietty tulisi metallisissa muffinsivuuissa.

DSC_0529.jpg

Tämä kuva on otettu 31.8. RunFest juoksu tapahtumassa. Oltiin työporukan kanssa siellä. Joukkuessa oli 5 ihmistä ja jokainen kiersi 4,2 kilometriä. Hyvän mielen tapahtuma.

DSC_0523.jpg

Tämä kuva on otettu salilta..tai pukukaapeilta, jos tarkkoja ollaan. Salilla on käyty muutaman kerran kesän aikana ja nyt syksyä kohden vauhti kiihtyy..tavoite olisi käydä vähintään kaksi kertaa viikossa siellä..Sen päälle pitäisi vielä kaksi lenkkiä tehdä..aika paljon liikkumista siihen nähden ettei ennen tullut liikuttua töiden lomassa viikolla juuri ollenkaan. Joka kerta kun pääsen ovesta ulos ja saan tehtyä liikuntahommat olen hyvin ylpeä itsestäni. Ja vaikka jokin viikko menisi penkin alle yritän olla itselleni armollinen ja miettiä mistä olen lähtenyt liikkeelle. Kaikki liike mitä jalkani tekevät viikon aikana on minulle parhaaksi. Sitä kautta voi vain kuntoni kasvaa. Toki tärkeää on myös ruokavaliossa pysyminen ja rentoutuminen. -J2-